Me

Perhekodissa asuvaan perheeseen kuuluu perhekodin isä Vesa, joka on koulutukseltaan nuoriso- ja raittiussihteeri.

Meillä kaikilla perhekodin vanhemmilla on vankka ammattitaito lasten ja nuorten kasvatuksesta ja kasvun tukemisesta eri ikäkausina.

Haluamme hoitaa ja kasvattaa omien lastemme lisäksi erilaisissa elämäntilanteissa olevia huostaan otettuja lapsia ja / tai nuoria.

Hoitokoti Pikkupriha, Vesa Vainikainen

Vesa Vainikainen
Toimitusjohtaja, nuoriso- ja raittiussihteeri

Monipuolinen liikunta- ja muu harrastuneisuus antaa hyvää pohjaa erilaisten mielekkäiden harrastusten pariin ohjaamisessa.
Perustutkintoni lisäksi olen suorittanut mm. liikuntavalmennuskursseja, retkenohjaajan talvi- ja kesäkurssit, kuntosaliohjaajan ja uimaopettajan kurssin.

Erästelyt metsästyksineen ja kalastuksineen kuuluvat harrastuksiini. Vesillä liikkuminen sujuu kivasti veneellä tai itse valmistetulla kanootilla. Kalaa vedetään talvella pilkillä ja ksesäisin uistelemalla ja kalamies kun olen, niin vonkaleethan ovat "isoja".

< Ratsastusretkellä Irlannissa

Hoitokoti Pikkupriha, Veli Vainikainen

Veli Vainikainen
Kiinteistönhoitaja, ohjaaja

Jäätyäni eläkkeelle rajavartija-koiranohjaajan työstäni, olen löytänyt itselleni uusia haasteita. Työni ohessa aloitin lisäopinnot marraskuun alussa vuonna 2011, tarkoituksena valmistua lasten ja nuorten erityisohjaajaksi toukokuussa 2013.

Käytän vapaa-aikaani harrastaen mm. kourolaulantaa ja harrastajanäyttelemistä, sekä metsästystä ja kuntoliikuntaa. Omien harrastuksieni uskon olevan hyvänä esimerkkinä lapsille ja nuorille.

Hoitokoti Pikkupriha, Elina haavisto

Elina haavisto
Kanttori

Musiikin kanssa ikäni tavalla tai toisella työskenneltyäni haluan luoda tunnelmaa soittamalla, laulamalla ja tietysti laulattamalla. Erityisesti kuorotoiminta eri ikäisten laulajien kanssa on lähellä sydäntäni.

Myös harrastajateatterin ohjaus on tuttua vuosien varrelta ja kaikki askarteluun liittyvä on minulle ominaista. Edellä mainittu osaaminen rohkaisee meitä kaikkia luovaan ilmaisuun.

Hoitokoti Pikkupriha, Keijo Ronkainen

Petri Nuutinen
Lasten- ja nuorten sekä kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja

Olen saanut harjoitusta lasten- ja nuorten kasvatuksesta kuuden oman lapsen kanssa arjen touhuissa. Nuorten kanssa työskennellessäni käytän hyväksi aikaisempia koulutuksia. Olen työskennellyt leipurina, hierojana sekä ruuanlaiton parissa. Nuorille on hyvä neuvoa perustaitoja omaan elämään ja keskustella työskentelyn ohella.

Harrastuksiini kuuluu metsästys, kalastus, lentopallo ja kuntosalitoiminta. Valmennan lentopalloa junioreille. Kuntosalia olen harrastanut pitkään, olen käynyt ohjaajan kurssit ja ohjaan nuoria huolehtimaan omasta kunnostaan.