Palvelut

Elähän, elähän!

Kahtelehan kakkuloita

jotta niät veppisivuloita

tahi rimppaata eli soita

Myö viritellään niitä noita

puistallettaa lakanoita

Siulle uamupalloo

lihhoo, luita, savukalloo

piirakoita, vatruskoita

palan piälle munavoita

joka vällii suakkunoita!

Tsillaa, metänhelmmoo talloo

tsiikkoo suviehtoon valloo

Halluutko huutoo eli olla hiljoo

tiällä on huppii ja sielun viljoo

Kamppee pihhaan, elä vehtoo

kyllä tänne tulla kehtoo

Reten sinnuu varten ihan

perustimma PikkuPrihan


 

 

Vesa-Pekka Sorola

 

 

 

pyörät

 

 

laiva

 

 

Majoitus

Meiltä löytyy majoitustilaa 32 henkilölle. Huoneita on yhden hengen huoneista pienryhmille sopiviin huoneistoihin. Käytettävissä on useita wc- ja suihkutiloja, pienoiskeittiöt, talon sauna ja yhteiset oleskelutilat. Talosta löytyy myös tilat pyykinpesulle.

Pihalla sijaitsevat kota ja laavu tarjoavat hienot puitteet ruokailuun ja viihtymiseen. Ulkoalueella myös mahtuu harrastamaan monenlaisia pelejä. Lapsille on tarjolla leikkipaikka sekä läheinen metsikkö, jossa on tilaa seikkailuille.

 

Ruokailut

Tarjoamme vieraillemme aamiaisen. Voit tilata muut ruokailut meiltä etukäteen. Käytämme mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa. Järvikalan ja riistan pyydämme ja luonnonantimet keräämme itse.

 

Juhlat

Juhliin meillä on tarjolla juhlavat mutta rennot tilat, jotka muuntuvat tarpeittesi mukaan.

Juhlatilaan sisälle mahtuu kerralla 50 henkeä ja ulkotiloihin jopa 100 henkeä.

 

Opastukset

Majatalon isäntä Vesa Vainikainen on Ilomantsin luonnon, historian ja tarinoiden asiantuntija. Koko ikänsä Ilomantsissa asuneena hän opastaa auliisti vieraille kiinnostavimmat määränpäät ja mahdollisuuksien mukaan lähtee itse mukaan.

Talon emäntä Elina Haavisto on kulttuurin moniosaaja, joka neuvoo parhaimmat kulttuurikohteet ja järjestää vieraille kulttuurielämyksiä.

Sotahistorialliset retket, eräseikkailut ja kulttuurikohteet järjestyvät majatalon yhteistyökumppaneiden (Karu Survival, Fonari, Sotahistoria-ryhmä) avulla.

 

Vuokravälineet

PikkuPrihasta löytyy monipuolisia välineitä liikuntaan. Talosta löytyy pyöriä lähialueiden kokemiseen, ja muita välineitä (moottorikelkat, kanootit) voi vuokrata yhteistyökumppaneiden kautta.